Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem kilt og skørtet

n kilt og nederdel har særlige kvaliteter og egenskaber i deres egen.
Den nederdel er en generel betegnelse for et stykke beklædning eller tøj, som er suspenderet eller stribede i taljen og dækker den nederste portion og dele af kroppen. de kropsdele ofte er omfattet af en nederdel er benene og lår.
En nederdel har et bånd i taljen, mens yderligere stof omfatter selve skørtet. Den nederdel kan have forskellige længder, der stopper på et hemline afhængig af, hvad der er moderne eller traditionel. Båndet ved taljen er stramt monteret, og det ledsagende materiale kan være bedre eller afbrændt ud fra båndet. Den hemline, som er den nederste del af skørtet, kan have forskellige længder afhængigt af miljøet, lejlighed mode og personlig smag.

Nederdele er normalt konisk eller rørformet. Disse egenskaber gør den til en af de mest alsidige og behagelige tøj til at bære. alsidigheden af nederdel ligger i dens variation i længden, stof, farve, materiale, snit og stil. Der er mange måder at gøre og bære en nederdel, afhængigt af den enkeltes stil. Nederdele kan være almindeligt, dekoreret, eller detaljeret afhængigt af mærke. Nederdelen fleksibilitet kan udfordrende fantasien, og der er mange områder til eksperiment i stof, stil og dekorationer.
nederdele er ofte forbundet med kvinders tøj. Men denne idé er primært udbredt i moderne og vestlige samfund. Nogle kulturer har nederdele til mænd eller skørter til begge køn. Da nederdele er et dagligt syn i en individuel garderobe, der er beklædningsgenstande eller tilbehør, der går langs med den. For kvinder er der underskirts, underskørter, krinoline og andre fashionable elementer, der blev opfundet og brugt gennem tiderne. Til sammenligning er en kilt en specialdesignet kjole. Det er forbundet med gælisk og skotsk kultur. det er et af de få skørterne båret af mænd. kilt er karakteriseret som en wraparound skørt fremstillet af twillvævning og skotskternet uld. skotskternet (eller plaid ) mønster, i skotsk kultur, indeholder særlige farver i en bestemt klan eller region. I denne form, det fungerer også som et identificerende redskab for medlemmer af klaner.
kilt er et plisseret skørt med flade kanter. læg kan være kasse folder eller kniv læg. Det er ofte knælang. Desuden er kilt fastgjort ved et spænde eller en kilt pin. Anvendes som formel, militær, og hverdagsbrug, den kilt det også en kulturel kjole. det er også slidt til at betyde tradition, nationalitet, arv og stolthed.

den kilt har andet tilbehør, som omfatter kilt båndet, sporran, og kilt slangen
Resume :..
1 Både en kilt og en nederdel er komfortable beklædningsgenstande bestemt til at dække de nedre dele og dele af kroppen. Både tøj har de samme dele, linningen, den udstrakte længde af stof, og den nederste kant på ryggen

2 nederdel er en samlebetegnelse for en beklædningsgenstand, der dækker de nedre regioner, mens kilt er et specifikt udtryk... Både kilte og nederdele kan bæres af mænd og kvinder, unge og gamle der er en forventning om, at de fleste kilte er båret af mænd end af kvinder
3... Nederdele har forskellige materialer, design og stilarter afhængig af personlig smag og mode. Den kilt, på den anden side, er en bestemt stil og bruger et bestemt materiale. Den er lavet af vævet uld og er plisseret med undtagelse af siderne. Det er også indbegrebet af en bestemt kultur, kulturarv, og den nationale identitet ( i dette tilfælde gælisk kultur ). Skotskternet mønster bruges også som et redskab at genkende en bestemt klan på grund af de unikke mønstre og farver er vedtaget af en klan.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------