Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem injurier og bagvaskelse

efamation er erklæringen eller formidling af udsagn, der er insinueret som faktuelle til at producere et negativt image til emnet individ, gruppe, virksomhed eller enhed. For sådanne udtalelser skal betragtes ærekrænkelse til nogen, skal det anmeldes til andre mennesker end motivet individuelt, og det skal være en unøjagtig, snyde, og vildledende udsagn.
i de fleste civilretlige regler, er injurier betragtes som en forbrydelse, mens det i andre er betragtes som en skadevoldende handling. Civile eller kriminelle retssager kan iværksættes af alle, der udsættes for injurier til at modvirke mod grundløse kritik Der er to typer af ærekrænkelse, som er behandlet i en domstol, nemlig.. Bagvaskelse og injurier Mens både kan kræve offentliggørelse eller udbredelse af urigtige erklæringer, de adskiller sig i, hvordan disse udsagn præsenteres for andre mennesker.
Bagtalelse er en bagvaskelse, der er fremstillet af rapportering eller udgivelse udtalelser, der er falsk og ondsindet. Disse talte ord er beregnet til at skade omdømmet for en anden person eller enhed, som kan være til gavn for bagvasker. Det er lavet ved hjælp af lyde, tegnsprog, kropssprog og andre tiltag, der kan fornærme en anden person eller enhed. Materialet er angivet eller gøres på en subtil og bedragerisk måde.

, hvilket gør eller taler urigtige erklæringer på tv, radio, er Internet chat rooms, fora eller udstationering det samme på hjemmesider alle anses for injurier, som er en bagvaskelse normalt sker gennem brug af skrevne ord eller gennem offentliggørelse af fotografier og billeder. det sker skadelig for at lide skade omdømmet for et individ eller en gruppe af personer eller enheder. For noget skal betragtes injurier, skal det bevises, at den person, der erklærer den er bevidst om sin løgn, men stadig skrupelløst udgiver materialet Et eksempel er dette :. Maj og Belle er venner, men de havde en misforståelse, når maj kæreste slog op med hende, fordi han indså, at det er Belle, hvem han virkelig ønsker.
De to blev fremmedgjort, og kan begyndte at fortælle deres andre venner, at Belle har brugt lægemidler, som hun kender, er ikke sandt, men gør det at få endnu. Denne type af injurier er et tilfælde af bagvaskelse. Ikke tilfreds med dette, maj sendt den erklæring på en hjemmeside, og det forvandlet til en sag om injurier.
Uanset hvordan redegørelsen kan præsenteres, både kan være grundlag for Belle at indgive en klage over maj i en retssal

Resume :...
1 Både bagvaskelse og injurier er former for injurier Mens bagvaskelse sker gennem brug af talte ord, er injurier sker gennem brug af skrevne ord.
2. bagtalelse også fagter, tegnsprog, kropssprog og lyde, mens injurier omfatter også offentliggørelse af fotografier og billeder.

3. Mens udstedelse og taler falske udsagn er bagvaskelse, at offentliggøre dem på tv, radio eller Internettet gør dem injurier.
4. Begge har til formål at skade omdømme en enkeltperson eller enhed. bagtalende materialer er præsenteret i en subtil og bedragerisk måde, mens ærekrænkende materialer er præsenteret i en åben og indlysende måde.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------