Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem PST og PDT

erden er elliptisk, og som sådan forskellige steder opleve et anderledes klima, vejr, naturfænomener og tid. Den drejer rundt om solen, der giver den med lys i løbet af dagen og reflekterer lys fra månen i løbet af natten.
Siden verden går rundt om solen, opleve dele af det dagslys på én gang, mens de andre dele oplever natten. Efter et par timer, er dette vendt og cyklus fortsætter hele året.
på grund af dette, hver del af verden har sin egen standard tidszone. Der er mere end 25 verdens tidszoner, der spænder fra -12 GMT til 0 GMT og +12 GMT. De måles 15 grader i nulmeridianen på Greenwich Observatory i Greenwich, England.

Nogle af tidszoner er : Den Europæiske Central Time (ECT ), Eastern afrikansk tid ( EAT ), Australien Central Time ( ACT ), Mountain Standard Time ( MST ), Central Standard Time ( CST ), Coordinated Universal Time ( UTC ), og Pacific Standard Time ( PST ). de Forenede Stater og Canada bruger Pacific Time Zone eller PT. Den er baseret på 120. meridian vest for Greenwich Observatory. Det kaldes Pacific Standard Time ( PST) om vinteren, og Pacific Daylight Time ( PDT) om sommeren.
Pacific Standard Time ( PST ) er otte timer bag Coordinated Universal Time ( UTC -8). i USA, bruges det om vinteren i Californien, Idaho, Nevada, Oregon og Washington. Det er også bliver brugt i den canadiske provins British Columbia, undtagen Cranbrook, Golden, og Invermere. det bruges også i Yukon. Den mexicanske stat Baja, Californien anvender også PST om vinteren.
I sommeren, er Pacific Daylight Time ( PDT ), der anvendes. Tiden er flyttet en time før den sædvanlige tid, i løbet af sommeren til gøre brug af de længere dage om sommeren og hjælpe med at spare energi i processen. den starter på den anden søndag i marts hvert år. det ender på den første uge i november hvert år når tiden er igen flyttet tilbage af en time. Dette sker, fordi vinteren har kortere dagslys tid.

de fleste dele af verden observere sommertid i løbet af sommeren. Afhængigt af hvor man befinder sig, kaldes det af et andet navn, som er i overensstemmelse med den tidszone, der anvendes i det pågældende sted
Resume :..
1 Pacific Standard Time ( PST ) er den tidszone, der bruges i USA, Canada og flere andre lande i løbet af vinteren, mens Pacific Daylight Time ( PDT ) anvendes af disse steder i løbet af sommeren.

2. PST er otte timer bag Coordinated Universal Time ( UTC -8).
3. Når du bruger PDT, er tiden flyttet en time frem, mens det flyttes en time bag tilbage til sin oprindelige tidspunktet PST anvendes igen.
4. PDT bruges til at gøre brug af den længere tid på dagen i løbet af sommeren for at hjælpe spare energi, mens PST bruges om vinteren, der har kortere dage end om sommeren.
5. Både PST og PDT anvendes på steder, der observerer Pacific Time ( PT ).
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------