Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem Mohawk og fohawk

ohawk og fohawk bliver forvekslet med hinanden, fordi de ser og lyder ens. Det er to populære moderne frisurer, der efterligner Mohawk frisure af folk fra Mohawk nation. Det er også undertiden betragtes som iro på grund af dets forbindelse til Iroquois look.
En Mohawk er mere radikal på grund af sin påfaldende lange og rank midterlinjen hår. den lige hold opnås ved hjælp af en hår gel, spray eller mousse. Medens midterlinien område af hovedet bærer dette langt hår, er resten af regioner kronraget rent til huden som i tilfælde af en skaldet overflade. At forme dit hår ind i Mohawk stil, du simpelthen nødt til at reservere en bred stribe af hår i midten af dit hoved fra grænsen af din pande ned til din nakke. Dette er kendt som en høj-vedligeholdelse stil på grund af de konstante trim, barberinger, og anvendelse af hårprodukter. Fohawk, korrekt skrevet som faux høg eller faux-høg, er en trendy stil den slags følger Mohawk. faux i franske midler falske. Derfor er alle vidt angår fohawk frisure som en falsk eller falsk Mohawk. modsætning til Mohawk, den fohawk blot bruger alle tilgængelige håret i midten af dit hoved og strækker det op med en meget stærk hold gel til at efterligne dette varemærke Mohawk se. Kevin Federline, Adam Sandler, og Natalie Portman er blot nogle af de populære navne, der eksperimenterede med deres hår i fohawk stil.
Fohawk siges at være den mildere form af Mohawk frisure, fordi det udelader de unødvendige barbering af resten af hår, mest især på siderne af hovedet. Som en kendsgerning, at de tilbageværende regioner af hovedet normalt trimmes lidt for at skabe en tydelig forskel i hårlængde med den centrale del af hovedet. det gør det også mere attraktivt at en masse mennesker. Faktisk har mange betragtet fohawk frisure som en meget attraktiv stil i modsætning til Mohawk, hvilket giver en goth, oprørsk, punk rock udseende. Fohawk kan bruges til enhver type lejlighed kan det være for at feste ,.. at gå til koncerter, og selv for formelle lejligheder Det er bare for svært at se på en person med en Mohawk frisure deltage i en formel lejlighed

Resume :
1 Den fohawk. frisure gælder for enhver form for lejlighed ( uformel til formel ), mens Mohawk ikke er beregnet til formelle lejligheder.
2. Den fohawk betragtes som en mere attraktiv og tiltrækkende frisure for flere mennesker i modsætning til Mohawk.

3. Mohawk giver en gotisk, oprørsk, og punk rock look.
4. Mohawk frisure kun efterlader midterlinjen håret af hovedet intakt mens resten helt barberet.
5. Den fohawk frisure har en lang midterlinje del af håret, men bevarer håret på siderne af hovedet. Nogle gange siden håret er bare trimmes lidt ned.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------