Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem Gillette Fusion og fusionsenergi

illette er en Procter and Gamble brand, der leverer og producerer sikkerhed Barberknive og barberblade. I 2006 udgav de den Fusion linje af skrabere, der er kringlet konstrueret til præcis trimning. Det huse fem anterior ( front) knive og en ekstra posterior ( bag ) blade-.. en stor forbedring fra Gillette gamle serie af skrabere Der er mange typer af barbermaskiner under Fusion linje To af de mest populære er de oprindelige manuelle Gillette Fusion og Gillette Fusion Power.
Nogle forveksles med de to, fordi de føler det samme, når de anvendes. De producerer også lignende resultater. Det er bare at der er nogle modificerende egenskaber, der adskiller dem fra hinanden. For Gillette Fusion, er det en manuel -type barbermaskine ligesom alle de andre typiske barberblade modeller. på den anden side, bærer Fusion Power begrebet magt, fordi det er en mere avanceret og motoriseret barberkniv model, der har et batteri rum. det er således udformet, fordi det er i stand til at udsende mikroimpulser, der siges at forbedre barbermaskine glide. Der findes allerede mange varianter af Fusion Power, der er udgivet siden 2007 som Fusion Power Phantom, Fusion Power Gamer, og Fusion Power Phenom. Med hensyn til ydeevne og komfort i brug, er de to barbermaskiner stadig mangler at blive debatteret, fordi nogle siger, at den manuelle barbermaskine er helt fint, mens andre insisterer på, at Fusion Power er virkelig mere pålidelig og mere behageligt at bruge Ikke desto mindre er Fusion Power blevet observeret at begrænse hår trækker. dette kan dog faktisk være noget at gøre med personlig præference.
Fordi både Gillette Fusion og Fusion Power tilhører den samme Fusion linie af skrabere, er deres vinger siges at være brugt i flæng for begge modeller. dog Fusion Power Blades er dem, der rent faktisk fremstilles eller designet til brug i Fusion Power barberblade, så det er næsten sikrere og mere ideelt at bruge dem til motoriseret barbermaskine.

på grund af sit design og motor, Fusion Power barbermaskine er lidt dyrere end standard Gillette Fusion barbermaskine. Fusion Power har også batteri lys varslingssystem og en auto-sluk funktion. Det samme pris tendens går med deres knive. Hertil kommer, at Fusion Power Blades farvet forskelligt fra de traditionelle Gillette Fusion blade. De synes at være orange i modsætning til sidstnævnte, som er oprindeligt farvet blåt.
Resumé :.
1 Gillette Fusion er en manuel -type barbermaskine, mens Fusion Power er en motoriseret batteridrevet barbermaskine

2 Fusion Power udsender mikroimpulser.. at forbedre glide under barbering.
3. Fusion Power barberknive og barberblade er dyrere end Gillette Fusion.
4. Fusion Power blade er farvet forskelligt fra Gillette Fusion blade. De er farvet orange, i modsætning til sidstnævnte, som er blå.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------