Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem reklame og markedsføring

eklame er en betalt kommunikation eller forfremmelse om et bestemt produkt eller en tjeneste mest navnlig at fremme en brand awareness Dens vigtigste målsætning er at være i stand til at skabe mere salg
Marketing.. på den anden side er formuleringen af ideer og planlægger at bringe tættere på hinanden sælger og køber, udvikler, branding og design af den vare eller tjenesteydelse, laver forskning på de udvalgte kunder, reklamerer de funktioner og fordele ved den vare eller tjenesteydelse, det er at bringe en idé til markedet. Det er fra begyndelsen til afslutningen på en proces. Det er den overordnede værktøj til at opbygge din forretning. Som du kan se, reklame er blot en del af den generelle markedsføring. Det indebærer at planlægge strategier som analysere, hvilke medier der skal anvendes enten gennem tv, billboards og lignende. det omfatter også indstilling af tid, varighed og hyppighed af hver annonce. det er først og fremmest at informere de udvalgte kunder om en bestemt vare eller tjenesteydelse. det fortæller målgruppen af dets fordele og fordele for dem at blive lokket til at købe produktet.
Marketing er hele processen i sig selv. Det er en progressiv forbedring proces, som indebærer forskellige værker som f. eks produktdesign og ydelser, prissætning og forventede ydeevne af produktet, at medieplanlægning ( som omfatter reklame) og strategier tilknytte produktet til offentligheden, kundeservicepunkter systemer vedrørende produktet, og meget mere.

i reklame, hvor målgruppen allerede har købt produktet, er formålet allerede tjent.
med markedsføring er imidlertid flere komponenter indbygget i hele processen, såsom markedsanalyser, der forsøger at forstå kundens adfærd i retning af et produkt eller en tjeneste, er, at designe den vare eller tjenesteydelse til at passe ind vaner målet kunder. En anden er medieplanlægning, der omfatter reklamer og strategiplanlægning hvordan man kan sætte dit produkt eller service foran kunderne og begynde at salget gennem mærke anerkendelse. Andre komponenter er direkte markedsføring samt e-mail marketing og public relations.
Som du kan se, reklame er blot en del af markedsføring.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------