Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem en handling og en forordning

alle lande, statslige og nationale administrative organer og organisationer er ansvarlige i vedtagelsen af forskellige former for lovgivning, der er beregnet til at blive overvåget af visse grupper af individer. Faktisk hver enkelt aktivitet der sker i erhvervslivet eller i normal hverdag, lovgivning overholdes, og praktiseres. Disse lovgivningen i en bestemt by, stat eller nation bør følges op af alle, uanset om nogen har boet der for hans /hendes hele liv eller simpelthen bare besøge.
Blandt de forskellige lovgivningsmæssige terminologier, er de mest almindelige, der bruges udtrykkene "akt" og " regulering. " Medmindre du har tjent en juridisk embedseksamen, kan disse to terminologier synes at være den samme, og ville det ikke være ualmindeligt, at disse to begreber er ofte byttes. Men i virkeligheden er disse to terminologier er yderst forskellige.
en lov anses for at være en handling, når det allerede er blevet behørigt vedtaget af et lovgivende organ. Det lovgivende organ kan være Statewide eller landsdækkende. Det er grunden til, at visse handlinger varierer fra en tilstand til en anden. Loven er forkyndt for den lovgivende organ, der godkender det i form af et lovforslag, før det er bestået. Denne gennemgår derefter tre forskellige behandlinger hvor medlemmerne af det lovgivende organ ville læse hele lovforslaget, at der er gået, og derefter undersøge det med hensyn til dets effektivitet og mulige smuthuller. Hvis der efter disse tre aflæsninger og omhyggelig kontrol, bliver regningen herefter godkendes og offentliggøres derefter på de grupper af mennesker, at det vil påvirke.

En forordning, på den anden side, er en, der er godkendt af en gruppe af personer baseret på en handling, der allerede er passeret. Disse regler er baseret på den handling, der er blevet godkendt, og tjente som betyder, at den handling meget lettere at følge og overholde. af denne grund kan en handling har mange regler. den bedste måde at forstå forskellen mellem en handling og en forordning er gennem brug af et eksempel. en af de handlinger, der er observeret i de fleste stater er, at du formodes at have et kørekort for at få tilladelse til at køre ethvert køretøj. En passende regulering her er, når bilen bugseres, og du vil være nødvendigt at hente det fra den behørigt tildelte parkering myndighed, er du nødt til at fremlægge ? en resterende kørekort ? før bilen er frigivet tilbage til dig. Denne forordning er gjort for at sikre, at loven, at alle chauffører skal have en resterende kørekort at få lov til at køre iagttages og følges.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------