Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem skattelettelse og skattefradrag

orskellige lande har forskellige skatteregler og har forskellige satsen for " skattefradrag ", og forskellige regler for ? " Skattelettelse ", der reducerer den samlede årlige afgift skal betales, ved at mængden af " skattegodtgørelse " en person er berettiget til. skattefradrag på effekt reducerer din samlede indkomst mens skattefradraget reducerer din samlede skattebyrde. Så vi kan skelne mellem de to på mange måder, hvoraf nogle er beskrevet nedenfor.
1. skattefradrag, er gjort i en række måder, såsom skattefradrag ved kilden i form af fradrag af skat, forud for betaling af løn, betaling af gevinster fra lotterier, hasardspil betaling eller betaling til en entreprenør for hans tjenester mv. Så skat er væsentligt fratrækkes ved betaling myndighed, der betaler dig. En sag i eksempel er din arbejdsgiver. Skattefradrag er kun tilladt af staten gennem sin indkomstskat afdelingen pr lov om indkomstskat af den pågældende land.
2. skat trukket fra din indkomst automatisk bliver til en del af den samlede skattelettelse på dine hænder, som du er berettiget til at justere som fradrag i den samlede skat i et bestemt regnskabsår, når du indsender årlige afkast.

3. Skatter fratrækkes ved forskellige hastigheder afhængig af indkomst plader, betalingsbeløb osv. hvorimod skattelettelser er faste beløb. 4. Alle de fratrukne skatter bliver skattenedslag på hænderne, mens alle de skattefradrag ikke er indtægter fradragsberettigede. for eksempel, hvis du donere et betydeligt beløb til velgørende organisationer, der ikke har gevinst for øje, så en procentdel af en sådan donation kan påberåbes som skattegodtgørelse i selvangivelsen. Så det er tilfældet med boliglånet interesse, uddannelses- lån eller udgifter mv.
5. Skattefradrag modtaget som en konsekvens af at sænke din årlige samlede bruttoindkomst for foretagne donationer, visse betalte interesser og selv visse udgifter er gjort, effekt øger din indkomst ved at refundere dig det beløb af skattefradraget, du får fra en sådan sænkning af samlede bruttoindkomst. Dette er en slags stat fordel du får tilbage gennem godtgørelsesordningen af staten.
6. i de fleste lande selvstændig beskæftigelse fagfolk, forretningsfolk nødt til at betale på forhånd skat afhængigt af deres forventede årlige indkomst. Når en sådan forhånd skat er deponeret hos statskassen, det automatisk bliver en skattelettelse i hænderne på den enkelte gør en sådan betaling.

7. Betragtninger skattefradrag ikke refunderes, kan skattefradrag blive refunderes. for eksempel en bank fratrækker skat på rentebetaling til en person på hans indskud og hænder ham over skattefradraget certifikatet. Hvis den enkelte ikke har skattepligtig indkomst eller hans samlede afgift er mindre end skattefradrag, så han får fuld eller en del af skattelettelsen, som tilbagebetaling, i kraft at øge sin samlede indkomst.
Resume :
1) skattefradrag er den del af afgifter, der allerede er udbetalt som kildeskat eller deponeres som forskud skat Skat kredit er den skat, allerede deponeret med den polske stat plus stat. gavn for sine borgere betales tilbage gennem sin skatteansættelse systemet.

2) skattefradrag sænker indkomst, skattefradraget sænker skattetrykket
3) Skatter fratrækkes ved forskellige hastigheder afhængig af indkomst slabs, er betalingsbeløbet osv. hvorimod skattelettelser fastsatte beløb
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------