Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem parole og prøvetid

er er nogle mennesker, som i flæng bruger udtrykkene, prøveløsladelse og betinget dom. Selvom de er begge ret vilkår, kan du stadig trække ud forskellene i hver, så du ville være i stand til at forstå disse ord..
Kriminalforsorgen er faktisk en del af straffen, eller det er den sætning givet af dommeren oftest, når en dommer gav person en betinget dom, kan det være en del af antallet af fængsel og derefter fulgte med en prøvetid. der er tidspunkter, at en række af tilsynsforanstaltninger år vil tjene som straf for en mindre begået kriminalitet. Hvis en person er under prøvetiden, der er ugentlige eller månedlige møder, som han behøver for at deltage i med en tilsynsførende. Andre forhold kan også omfatte udgangsforbud eller i nogle tilfælde er ikke tilladt at køre. Hvis denne person begå en forbrydelse, ville han blive sat i fængsel igen, og eller tjene flere år for den ekstra begåede forbrydelse.
parole på den anden side bliver givet ved parole bestyrelsen til en fange. Der er tidspunkter,, at dommeren ville sætning disse mennesker med livet-tiden fængsel for de begåede forbrydelser.. Og hvis den indsatte har været artige i fængslet, kunne han få en prøveløsladt efter hans sag blev gennemgået af benådningsmyndighederne Dette er en lidt en belønning for ikke-voldelige indsatte at afkorte deres års fængsel.

Hvis en person er prøveløsladt, han også har vilkår til at opfylde. han skal deltage i møder med parole officer og skal informere officer skal han forlade landet. Hvis han overtræder disse betingelser eller begået kriminalitet, mens den parole, ville han blive sat i fængsel og tjene de resterende år i fængsel som pr oprindelige given sætning.
Den største forskel for prøveløsladelse, og prøvetid er den person, der yder det En dommer giver prøveløsladelse, når du læser sætningen, mens et benådningsmyndighederne tilskud prøveløsladt efter at observere, at de indsatte har været ikke-. voldelig inde i fængslet.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------