Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem forskellen mellem salg og marketing

alg og marketing er tæt forbundne og er rettet mod at øge indtægterne. Som salg og marketing er tæt forbundne, bliver det svært at indse forskellen mellem de to. I små virksomheder, en kan ikke komme på tværs af den store forskel mellem salg og marketing. men større virksomheder har gjort klar sondring mellem marketing og salg, og de har specialiserede folk håndterer dem uafhængigt af hinanden.
Nå, hvordan er, at salg og marketing er forskellige ? I meget simple ord, kan salget betegnes som en proces, der fokuserer eller mål for enkeltpersoner eller små grupper. Marketing på den anden side rettet mod en større gruppe eller offentligheden.
Marketing omfatter forskning ( identificere kundens behov ), udvikling af produkter (der producerer innovative produkter) og fremme af produktet (gennem reklamer) og skabe bevidsthed om produktet blandt forbrugerne. Som sådan markedsføring betyder, at generere kundeemner eller fremtidsudsigter. Når produktet er ude på markedet, er det opgave salg person at overtale kunden til at købe produktet. Nå, salg menes konvertering af fører eller udsigter til indkøb og ordrer. Mens markedsføring rettet mod længere sigt, salg vedrøre kortere mål. Marketing indebærer en længere proces at opbygge et navn til et brand og forfølge kunden til at købe det, selvom de ikke har brug for det. Hvor som salg kun involverer en kortsigtet proces med at finde den tilsigtede forbruger.

i konceptet også, salg og marketing har meget forskel. salget kun fokuserer på at konvertere forbrugernes efterspørgsel matcher produkterne. Men marketing mål på at opfylde forbrugernes krav.
Marketing kan betegnes som en footboard til salg. Det forbereder vejen for et salg person at nærme sig en forbruger. Marketing er som sådan ikke direkte, og det bruger forskellige metoder som reklame, brand marketing, public relations, direct mails og viral markedsføring for at skabe en bevidsthed om produktet. salget er virkelig mellemmenneskelig interaktion salg involverer en-. på-. one møder, networking og opfordrer
en anden forskel, der ses mellem marketing og salg er, at førstnævnte omfatter både mikro-og makro -analyse fokus på strategiske intentioner. På den anden side, salg vedrører de udfordringer og relationer med kunden.

Oversigt
1. Salgsmål om enkeltpersoner eller små grupper. Marketing på den anden side mål en større gruppe o offentligheden.
2. markedsføring betyder at generere kundeemner eller fremtidsudsigter. salg menes konvertering af fører eller udsigter til indkøb og ordrer.

3. Marketing indebærer en længere proces at opbygge et navn til et brand og forfølge kunden til at købe det, selvom de ikke har brug for det tilfælde, hvor da salget kun involverer en kort sigt at finde den tilsigtede forbruger..
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------