Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem SBI og ICICI

BI står for State Bank of India. Det er en offentlig institution ( statsejede ), med en enorm kundebase over hele Indien. Den har syv associerede banker, der opererer under dens SBI navn. det har over 13. 000 filialer i Indien og i nogle udvalgte internationale lande og et 56. 000 ATM netværk på tværs af Indien. Standard Bank of India ' arvet ' Bank of Calcutta, som blev grundlagt i 1806, og har eksisteret i over 200 år.
på den anden side ICICI er en privat sektor, bank ( privatejede ), med en relativt mindre klientel base. Det er en af de store banker i Indien ( præcis den næststørste ), men meget mindre end SBI. Den har 950 afdelinger med 3. 500 filialer i Indien. Banken har forekomster af Rs 1... 65 lakh crore forhold til SBI s RS 3 8 lakh crore ( akkumuleret i en periode på tolv år), reoler op en nettoformue på R'er 22. 000 mod Rs 27. 000 for staten Bank of India Dette repræsenterer Rs 9 crore virksomhed genereres af hver ICICI medarbejder om året, sammenlignet med RS 3 crore værd forretninger per medarbejder i ICICI. Mens staten betaler banken 4. 7 procent på indlån, og tjener mindre på fremskridt, den ICICI betaler 0. 7 mindre (4 procent), mens du tjener mere på fremskridt, og dermed tjener 0. 4 procent mere på aktiver end SBI. det er ingen overraskelse, da der er tilsyneladende ubegrænset adgang til midler fra staten for statsejede SBI.
på pengeoverførsler fra oversøiske konti, med SBI, når en overførsel transaktionen er gennemført, vil du være i stand til at kende den anvendte valutakurs, og der er ingen begrænsninger på de beløb, du kan overføre en dag. Men ICICI overførslen er noget anderledes. Efter afslutningen af en pengeoverførsel transaktion, kan valutakursen først blive kendt efter fem dage, og der er en daglig grænse på $ 5000, der kan overføres en dag.

Selvom SBI generelt har klaret sig godt i fortiden, i de seneste år, har ICICI set meget gode resultater, næsten kantning ud SBI i alle aspekter, især i finansiel de finansielle år mellem 2001-. 2002 og 2005, og 2006, så meget stærke gevinster for ICICI banken. Dens indskud steg med 200 procent, fem gange mere end SBI har, og mens SBI omsætning voksede med 30 procent, at ICICI bankens omsætning steg med syv gange denne procentdel. Denne udvikling betyder, at ICICI vækst i sidste ende vil overhale SBI har i fremtiden, i form af indskud
Resume :.
1 SBI er en regering ejet bank ( offentlige sektor), mens ICICI er en privatejet bank (den private sektor ).

2. SBI er meget ældre ( mere end 200 år gammel) og mere etablerede end ICICI, hvilket er mindre end 25 år gammel.
3. SBI begrænser ikke daglige internationale transfer beløb, mens ICICI begrænser daglige overførsler til $ 5000 om dagen.
4. SBI Banken betaler en højere procentdel af indskud end ICICI banken.

----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------