Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem CFA og CFP

FA og den fælles fiskeripolitik er begge relateret til finansiering. Det kan være lidt forvirrende at se på de to begreber. FFP står for Certified Financial Planner, og CFA står for Certified Financial Analyst. Tja, kan man se, at der er en forskel, som man er en planlægger og den anden er en analytiker.
Først og fremmest, lad os se, hvordan man får en fælles fiskeripolitik og en CFA titel. En person får et fælles fiskeripolitik titel efter at han passerer en undersøgelse foretaget af det Internationale Råd for standarder og praksis for certificerede finansielle planlæggere. På den anden side, for at få en CFA titel ville man være nødt til at tage tre undersøgelser, der dækker emner som økonomi, regnskab, penge, ledelse, etik og sikkerhed analyse. Foreningen for Investment Management og forskning giver titlen.
de certificerede finansielle planlæggere først og fremmest give råd til enkeltpersoner. på den anden side, giver Certified Financial Analysts rådgive til forskellige institutioner, såsom banker, investeringsforeninger, pensionskasser, forsikringsselskaber og vagtselskaber.

Certificerede finansielle planlæggere hjælpe med pensionering planlægning, lager investere og andre finansielle planlægning. Tværtimod Certified Financial Analysts fokus på lagre og markedsanalyser, hjælper de forskellige virksomheder og institutioner at træffe de rigtige investeringsbeslutninger.
Hvor den fælles fiskeripolitik anses for at være en generalist, er CFA anses for at være en specialist.
Mens de certificerede finansielle planlæggere beskæftige sig mere med omfattende finansiel planlægning, Certified Financial Analysts beskæftige sig mere med investeringsporteføljer. En anden ting, der skal nævnes, er, at en Certified Financial Planner altid bør holde sin viden up-to-. Dato, selv om dette ikke betyder, at en Certified Financial Analyst ikke bør være op til dato

Oversigt
1. FFP står for Certified Financial Planner, og CFA står for Certified Financial Analyst.
2. De certificerede finansielle planlæggere først og fremmest give råd til enkeltpersoner, på den anden side, giver Certified Financial Analysts rådgive til forskellige institutioner, såsom banker, investeringsforeninger, pensionskasser, forsikringsselskaber og vagtselskaber.

3. En person får et fælles fiskeripolitik titel efter at han passerer en undersøgelse foretaget af Det Internationale Råd for standarder og praksis for certificerede finansielle planlæggere.
4. at få en CFA titel, ville man nødt til at tage tre undersøgelser, der dækker emner som økonomi, regnskab, penge, ledelse, etik og sikkerhed analyse. Foreningen for Investment Management og forskning giver titlen.
5. CFP anses for at være et alment, og CFA anses for at være en specialist.
6. Mens de certificerede finansielle planlæggere beskæftige sig mere med omfattende finansiel planlægning, Certified Financial Analysts beskæftige sig mere med investeringsporteføljer.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------