Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem visum og arbejdstilladelse

orskellige lande har forskellige typer af visa og visum kategorier. Generelt er der to typer af visa som indvandrer og ikke immigrant visum. Non immigrant visum indeholder kategorier som forretning, besøg, turist eller studere visum. Indvandring visum er opnået, når personen ønsker at leve i dette land i en længere periode. Den immigrant visum gør det muligt for indvandrere at få opholds-og arbejdstilladelse. det kræver fornyelse efter et par år. arbejdstilladelse, derfor udstedes til en person, der ønsker at bo i landet og arbejde for det forbundne selskab. Men dens varighed er kortere end immigrant visum. Arbejdstilladelsen indehaveren er forpligtet til at forny sine dokumenter, før den udløber.
Nogle af de lande i verden har strenge visumregler politikker, såsom USA of America, Storbritannien, Canada, ser Malaysia og UAE. Jobsøgere og fagfolk frem til at migrere til disse lande på fremtidigt prospektiv. Nogle af de lande i verden er blevet berømte for deres varme turistattraktioner såsom Indien, Schweiz og Thailand. Visa behandling i forbindelse med turisme eller forretning kategorier er meget lettere at få end for indvandring formål. Forskellige lande anvender forskellige regler og bestemmelser om visum og arbejdstilladelse dokumenter. Visa fornyelse bliver et andet alvorligt problem relateret sag, hvis det er ikke har erhvervet inden for den nævnte frist fastsat af landet.
i henhold til loven i det land, kan den person, der bærer en arbejdstilladelse eller visum dokument bevæger sig overalt i landet frit. Nogle lande giver en begrænset adgang til deres indehavere af visa, såsom Saudi Umra /Hajj Visa, indisk Visa, israelske Visa og nogle afrikanske visum der lægger begrænsninger på bevægelse af deres besøgende. Indvandring visa er meget ønskelige for de mennesker, der ønsker at få afviklet i et fremmed land og benytte sig af alle de fordele, som de lokale dér, såsom forsikring, medicinske, legater og social sikring mv. De indvandringspolitikker varierer fra land til land. Visa for de hårde mål indvandringslande er langt dyrere og svære at få

Arbejdstilladelse er noget af et lavere niveau i tilbagebetalingstiden i stedet for indvandring, forretningsfolk og studere visa.. arbejdstilladelse ikke tillader borgerne at skifte job eller virksomheden. Et job kan kun ændres ved at forlade landet og kommer tilbage igen med en anden arbejdstilladelse. En anden forskel mellem visum og arbejdstilladelse er, at en arbejdstilladelse er udstedt uden omkostninger for de professionelle fra arbejdsgiveren eller virksomheden. Nogle af de multinationale selskaber lette deres ansatte med visum, billetter og forarbejdning gebyrer mv
Resume :
1 En Visa er et rejsedokument til at indgå i landet, mens et værk.. tilladelse er et job tilladelse brev fra enhver virksomhed.

2. Visa og arbejdstilladelse udløb og fornyelse har brug for meget kritisk opmærksomhed.
3. Indvandring visa, forretningsfolk og studier visa har større fordele end arbejdstilladelse, men de er dyrere.
4. Arbejde tilladelser uddeles gratis. Nogle virksomheder vil endda betale alle udgifter til deres kvalificerede medarbejdere.

5. Indvandrerkvinder visumindehavere, kan ansøge om statsborgerskab i overensstemmelse med loven af landet.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------