Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem indenlandsk og international markedsføring

arketing er en effektiv og rationel forvaltning og anvendelse af en virksomhed? ? S ressourcer til at imødekomme forbrugerne ? ? krav og virksomheden? ? mål. Det indebærer at sælge virksomheden ? ? s produkter til at opfylde forbrugernes behov.
Det omfatter planlægning, udarbejdelse og udførelse af ideer, prissætning, markedsføring, og distribution af en virksomhed? ? s produkter med det formål at opnå virksomhedens ? ? s mål og opfylder forbrugerne.
markedsføring kan gøres inden for et lokalt eller hjemmemarked eller på tværs af nationale grænser eller på det internationale marked. Her er nogle af de forskellige funktioner i Indenrigs Marketing og International Marketing :

Domestic Marketing
indenlandske marked er salg af en virksomhed, s produkter inden for et lokalt finansielle marked Den omhandler kun ? ?. et sæt af konkurrence og økonomiske spørgsmål, som gør det mere bekvemt at gøre.
der er ingen sprogbarrierer i hjemmet markedsføring og indsamling og tolkning af data på lokale markedsføring tendenser og forbrugernes krav er nemmere og hurtigere at gøre. det hjælper virksomheden at træffe beslutninger og udvikle strategier for markedsføring, der er mere effektiv. De risici, der er også mindre med indenlandske marked, og det skal færre finansielle ressourcer. Lokale markeder er ikke så bred som det internationale marked selv og de fleste virksomheder sigter på at gøre forretning på globalt plan.

International Marketing
International markedsføring er at fremme og salg af en virksomhed? ? produkter til forbrugere i forskellige lande. det er meget kompleks og kræver en enorm mængde af finansielle ressourcer.
Hvert land har sin egne love om virksomhed og en virksomhed, der tager sigte på at indgå i virksomhed i et andet land, skal først vide om dem. Forbrugernes smag og præferencer kan ligeledes variere, så marketing strategier skal formuleres til at imødekomme behovene i de forskellige forbrugere.

International markedsføring kræver mere tid og kræfter, for ikke at nævne at det er meget risikabelt for. Den internationale marked er meget usikker, og en virksomhed skal altid være klar til ændringer, der kan pludselig opstå. Det kræver en højere grad af forpligtelse til at klare sig i et internationalt marked.
Oversigt
1. Indenlandsk markedsføring er produktion, markedsføring, distribution og salg af varer og tjenesteydelser på et lokalt marked, mens det internationale marked er produktion, markedsføring, distribution og salg af varer og tjenesteydelser på et globalt marked.
2. Indenlandsk markedsføring er mindre risikofyldt og nemmere at gennemføre, mens international markedsføring er mere risikofyldt og mere kompleks.
3. Indenlandsk markedsføring kræver færre finansielle ressourcer, mens international markedsføring kræver enorme økonomiske ressourcer.
4. indenlandske marked beskæftiger sig med kun et enkelt marked, mens internationale markedsføring handler med flere forskellige lande og markeder.
5. Selv om både brug alle de grundlæggende marketing principper, international marketing er mere udfordrende og kræver mere engagement fra virksomheden på grund af den usikkerhed og forskelle i love og regler på det globale marked, mens den indenlandske markedsføring beskæftiger sig kun med de love og bestemmelser i et land.
6. indenlandske marked beskæftiger sig kun med ét sæt af forbrugerne og samtidig internationale markedsføringsstrategier handler med forskellige typer forbrugere med forskellige smag.
7. I indenlandske marked, kan virksomheden har de samme politikker og strategier, mens international markedsføring kræver forskellige strategier til at fremme deres produkter.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------