Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem en partner og et datterselskab

rhvervslivets verden er fyldt med udtryk, som almindelige mennesker kan finde forvirrende. Et godt eksempel på ord, som ofte får byttes, eller ikke forstået på alle er affiliate og datterselskab. Disse ord vises på tv-reklamer, plakater, kontoudtog, og alligevel de fleste mennesker ikke ved, hvordan man kan skelne mellem de to. Disse vilkår er også nævnt i aktiemarkedet og handel gulve som virksomhed sprogbrug. Men, de fleste mennesker er uvidende om den præcise betydning af disse udtryk, undtagen for forretningsfolk og børsmæglere og investorer. Som et resultat, frit folk nævner disse begreber i dagligdags samtaler og selv i de formelle forhandlinger uden at vide, at de kan bruge det forkert. De to begreber deler kun en lighed. Både partnere og datterselskaber er målinger af ejerskab, vaesentligste selskab besidder i forhold til andre mindre virksomheder. Men lighederne ende der. En virksomhed, der fungerer som et datterselskab til hoved selskabet har en stor del af sine lagre kontrolleres af største selskab. der er endda tilfælde, hvor den største virksomhed, der kontrollerer alle lagre af et datterselskab.
På den anden side, et affilieret selskab kun har en mindre andel af sine lagre kontrolleres af den største virksomhed for eksempel har stor virksomhed Walt Disney Corporation en 80-. procent af aktierne på ESPN, 40-procent indsats på History Channel, og fuldstændigt ejerskab af bestande af Disney Channel. i dette eksempel, har Walt Disney indsatser over tre mindre virksomheder, således at kategoriseringen af disse virksomheder enten som datterselskab eller associerede selskab. History Channel ville blive kategoriseret som en partner, fordi Walt Disney Corporation har kun en delvis, eller 40 procent kontrol over sine lagre. Dog kan ESPN siges at være et datterselskab af Walt Disney Corporation, da størstedelen af sine lagre styres af den primære virksomhed. Endelig kan Disney Channel blive stemplet som et helejet datterselskab, da Walt Disney Corporation ejer en hundrede procent af sine lagre.
der er tilfælde, hvor et affilieret selskab ikke direkte under den primære virksomhed, men i stedet et partnerselskab, der blot deler sine lagre med største selskab. affilierede selskaber kan også har datterselskaber, som de kontrollerer et flertal eller et hundrede procent af bestandene. Multinationale selskaber opretter datterselskaber og associerede selskaber til at formere sig værtslandene uden at skulle satse deres navn, eller i tilfælde af datterselskaber, en stor del af deres lagre. Der er lande, hvori visse multinationale selskaber ikke fungerer godt, fordi de opfattes som leverandører af kapitalisme og udenlandske investeringer. i sådanne scenarier, skabe multinationale virksomheder datterselskaber eller søsterselskaber med henblik på at hemmeligt trænge ind på et mål marked. Nogle datterselskaber og tilknyttede virksomheder er blevet stemplet som ' dummy virksomhedernes som i virkeligheden er ejet af et stort hoved selskab med henblik på at komme ind på markedet fjendtlig over for deres mærke. Denne strategi, der betegnes som direkte udenlandske investeringer. Bortset fra multinationale selskaber, banker også vedtage de udenlandske direkte investeringer taktik med henblik på at tilpasse sig et mål landets banklovgivning, samtidig stadig giver dem mulighed for at udstede forsikringspolicer.. Resumé

1 Både datterselskaber og tilknyttede refererer til et selskab, der har en del af sine lagre kontrolleret af et hoved selskab
2 datterselskaber har størstedelen af deres.. lagre kontrolleret af den største selskab. Helejede datterselskaber har alle deres lagre kontrolleret af den største selskab.
3. Affilierede selskaber har kun en mindre del af deres lagre kontrolleret af den største selskab.

4. Banker og multinationale selskaber bruger en strategi kaldet udenlandske direkte investeringer, hvor de skaber søsterselskaber eller datterselskaber med henblik trænge ind på et mål marked, som de har svært ved at komme ind, hvis de bruger deres vigtigste navn.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------