Position: Wisdombog > Birthe Esmer >

Forskellen mellem LANDSBY og BY

e fleste mennesker lever i landsbyer og byer. Selv om nogle kan vælge at bo i byer og andre byområder, er der stadig en masse mennesker, der foretrækker fred og ro på landet bor.. landsbyer og byer er ikke så tæt befolket, ikke så forurenet, og i hvert fald ikke så hurtigt tempo som byer
mens de er begge beliggende i landdistrikterne, og mens de begge har en friskere og renere miljø, landsbyer og byer har flere forskelle, der gør dem adskilt fra hinanden. Man ville være deres landområder. Landsbyer har mindre arealer end byerne, da byer er faktisk landsbyer, der har udvidet eller forlænget annekteret nærliggende landsbyer.
Og fordi de har et større areal end landsbyer, det følger, at byer har større befolkninger end landsbyer. Indbyggerne i byer har mere adgang til byens marked og butikker, de brand-og politi -stationer, underholdning faciliteter, og den lokale sæde for regeringen.

En landsby ikke har en borgmester, den har heller ikke lokale love, da det er en del af en by, og er derfor omfattet af byens embedsmænd. Det har en enklere system af forsyningsselskaber og er undertiden mangler i transport faciliteter og andre vigtige ydelser. Der er også flere muligheder for beskæftigelsen i byer med en række valg i modsætning til i landsbyer, hvor hvis man ikke har et erhverv, som en læge eller en lærer, han er højst sandsynligt en landmand eller en fisker. skoler, der tilbyder videregående uddannelser er også normalt placeret i byerne end i bygderne. landsbyer kun tilbyde op til gymnasiet, mens byer kan have gymnasier. Offentlige biblioteker og hospitaler er også placeret i byerne.
Den økonomiske aktivitet er også en skelnen mellem en by og en landsby. Banker og andre kommercielle virksomheder er placeret i byer gør det mere økonomisk aktiv og yde sin indbyggere med bedre muligheder.
byer er mere urbaniserede end landsbyer ikke afhængige af landbrug for økonomien. Men, selvfølgelig, forskellige lande har forskellige opfattelser af, hvad en by eller en landsby er. Nogle kan have landsbyer, der har større områder og større befolkninger end deres byer, mens andre kan have landsbyer placeret i deres byer.

Resumé :.
1 En by er en menneskelig bebyggelse, der er større end en landsby
2 En by er en særskilt regering enhed, mens en landsby.. kan være en del af en by eller en separat løsning.

3. En by har en etableret markedsplads, hvor folk kan købe deres fornødenheder, mens en landsby ikke har et marked.
4. En by har en borgmester og et sæde i regering, mens en landsby ikke gør.
5. Banker, butikker og andre kommercielle virksomheder er placeret i byerne i stedet for i landsbyer.
6. En by har en mere kompleks økonomisk og forsyningsselskaber system end en landsby.
7. Indbyggerne i en by er ansat i en række forskellige opgaver, mens indbyggere i en landsbyen normalt stole på landbruget.
8. En by har en større og mere forskelligartet befolkning end en landsby gør.
----------------------------------
Relaterede artikler:
----------------------------------